Page 1 of 1

Adding Schems to TraderSWG

Posted: Sat Apr 03, 2010 2:09 am
by Actocross
I haven't been able to add schems to TraderSWG since it moved. Is it locked on purpose, or is there a problem?

Thanks again for keeping the site alive!!

Re: Adding Schems to TraderSWG

Posted: Sat Apr 03, 2010 12:14 pm
by Sobuno
You should be able to add your own schematics now.

I think my next project will be to get Trader SWG to use the schematics from here, to keep it updated.

Re: Adding Schems to TraderSWG

Posted: Sat Apr 03, 2010 3:06 pm
by Actocross
Most excellent!