Page 2 of 2

Re: no resources avaiable

Posted: Thu Apr 11, 2019 6:32 am
by Savacc
oojzero wrote:
Wed Apr 10, 2019 8:06 pm
now it is not letting me add resources to test center nova. It logs me out as soon as i try to select a resource type. Dunno if it's related
Hmmm, do you think it might have anything to do with the stress testing they are doing on TC right now? I don't play on Basilisk or their TC anymore. I bought a new computer a few months ago and only downloaded the server I play on. To get back to Basilisk I would have to download their files first.

Re: no resources avaiable

Posted: Tue Oct 01, 2019 7:11 am
by pumicefluff
Is the issue wrong with only schematic and everything else working fine?

Re: no resources avaiable

Posted: Wed Oct 02, 2019 4:50 am
by Savacc
pumicefluff wrote:
Tue Oct 01, 2019 7:11 am
Is the issue wrong with only schematic and everything else working fine?
No it has nothing to do with schematics. As I mentioned earlier it was my error. Sobuno fixed it, then programmed a way I can make my own corrections ( he gave me an "edit" button). This particular issue is solved.