Page 1 of 1

Problem adding a resource, not sure where the problem lies

Posted: Sat Aug 14, 2010 10:09 pm
by Monty Burns
though...

Quadolavris, Bronzium Iron (Sunrunner)

CR CD DR HR MA OQ SR UT
Value 401 260 540 700 293 186 642 709
% of cap (Cap) 93.2% (430) 96.6% (269) 79.8% (676) 91% (769) 90.7% (323) 18.6% (1000) 88.8% (723) 98% (723)
Edit Stats

Planet Added at Added by Marked unavailable at Marked unavailable by
Naboo 22:43:57 14-08-2010 Monty Burns Still available N/A
Yavin 4 22:43:58 14-08-2010 Monty Burns Still available N/A

I have tried to add this resource twice through SWGAide and it keeps popping up an error saying something along the lines of unexpected results or may be a duplicate so I hit the skip and continue option and it showed up here minus its stats, I then manually entered the stats.

Here is the 30k Crate stats...
Image

Re: Problem adding a resource, not sure where the problem li

Posted: Sun Aug 15, 2010 12:34 am
by Sobuno
The stats do indeed not show up in the initial log for the resource (Which indicates it was added through SOAP).

I am guessing some kind of log from SWGAide would be helpful in this case :)

Re: Problem adding a resource, not sure where the problem li

Posted: Sun Aug 15, 2010 12:13 pm
by Zimoon
I know there are some oddities that occur sometimes. I assume this submission was via the ISDroid panel, right?

I have a theory that if something glitches SWGAide as a next step use the wrong SOAP action and does not update the stats but just marks-available.

The error message is appropriate if a resource exists at SWGCraft as an old but erratic entry. This seems not to be the case here and if there is anything in any of the two log files I would appreciate that as a leverage to get going.

/Zimoon

Re: Problem adding a resource, not sure where the problem li

Posted: Mon Aug 16, 2010 4:58 am
by Monty Burns
I assume you want the two files in the "logs" folder?

Do you want them posted here or emailed?

Incidentally there does not look to be anything relevant in either of them but given that I have no idea what I am looking at it would probably make sense to leave them to you to sort out.

Re: Problem adding a resource, not sure where the problem li

Posted: Mon Aug 16, 2010 10:48 am
by Zimoon
Perhaps they contains something, perhaps not. I am only interested in the part from relevant dates, the rest of the files can be deleted at a regular basis 8)

I guess you have my IRL email address, but I PM it to you here at the forum as well. It is in the README file too.

/Zimoon

PS: I am off to country-side on vacation for some days so response may slow down, determines by weather, my mood, amount of barbecues, and whatever 8)