Removing an incorrectly marked spawn?

Submit ideas and suggestions on how we display, catalogue and export the resources.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
anja
Novice Crafter
Posts: 5
Joined: Sun Mar 25, 2007 1:31 am
Location: California

Removing an incorrectly marked spawn?

Post by anja » Sun Jul 20, 2008 10:44 am

Ahazi's current high grade radioactive is correctly marked on Lok and also has an erroneous listing for Tatooine. I did not input either listing, and I couldn't remove the Tat listing without automatically removing the Lok, nor could I bring bring back the Lok without the Tat coming back, as well. Not a major thing, really, and I know that only the inputter gets a remove option, but is there another way to remove the listing off an incorrect planet only?
Image

Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Removing an incorrectly marked spawn?

Post by Zimoon » Sun Jul 20, 2008 11:02 am

I don't believe so, but report the resource name, type and galaxy (Ahazi) here and the admins may correct it whenever. Or let it stay until it despawn itself.

/Zimoon

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Alexa [Bot] and 1 guest